srijeda, 31. kolovoza 2011.

ipad pristanište košaricu čuva footie navijača i njihove druge polovice sretan

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/:
Britanski navijači dogovoriti o vrlo malo stvari: koliko svatko voli Jimmy Bullard, Arsene Wenger je potrebno kupiti pravi centar pol i kako bolno je to biti izvukli kupovinu neposredno prije početni udarac u subotu. To je tim simpatički i naprijed razmišljanja ljudi na nebu koji su odgovor, barem na taj zadnji. Tvrtka je teamed up s supermarketa Sainsbury je (koji ima track record of inovacije ) na suđenje novi kolica s solarni ipad dock i zvučnike. Sada možete gledati igru, ili bilo što drugo, preko Sky Idi aplikaciju na uređaju i dobiti trgovine kupovinu obaviti u isto vrijeme. Zabrinuti uzimajući tako zadubljen u Juan Mata je rad nogu da ćete biti opasnost za druge? Ostatak lako, košaricu je Induktivni senzori prilogu kako bi Vas obavijestili kada ste o sideswipe umirovljenik. To je kao trialled u Cromwell Road Sainsbury je u zapadnom Londonu - sve što trebate probati sebe je ipad, Sky Idi pristup i želju da bude na čelu sporta i tehnologije. Ako misli vikanje "Taxi za Bent! niz žalbi voće prolaz, možete uhvatiti drugu pic i press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje ipad košaricu pristati kupovinu čuva footie navijača i njihove druge polovice sretan

ipad pristanište košaricu čuva footie navijača i njihove druge polovice sretan prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 02:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Daily Telegraph | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar