srijeda, 31. kolovoza 2011.

Garmin StreetPilot pokreće OnDemand iPhone app, nudi tranzit raspored

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:
Garmin je najpoznatiji po svojim u automobilu navigacijski sustavi , a danas zaronio dublje u područje osobnih navigacijskih s potpuno novi iPhone app za vječno izgubljen. Za dolar, dobit ćete standardni hodanje, vožnje i javni prijevoz smjerovima, ali ići premija za 2,99 dolara mjesečno ili 29,99 dolara za godinu, a vi ćete policajac više dodataka dizajniran za pretvoriti vaš iPhone u punopravno PND . Kao i standardni iPhone mapiranje sustav ili HopStop, potpisivanje-temeljen inačici ovaj app vam omogućuje integriranje javnog prijevoza u svoje putovanje - ali je dodao značajke ovdje je sposobnost da biste vidjeli javnog prijevoza raspored kao što možete na Google Maps aplikacija za Android . Također je govorio turn-by-turn glasovne upute, Garmin usmjeravanje prometa i Google pretraživanja, što je zgodan alternativa nezgrapnih navigacijski sustav. Check out punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Garmin StreetPilot pokreće OnDemand iPhone app, nudi tranzit raspored

Garmin StreetPilot pokreće OnDemand iPhone app, nudi tranzit rasporedi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 07:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar