srijeda, 31. kolovoza 2011.

Galaxy S II konačno zemljišta na američku obalu za Sprint, T-Mobile i AT & T

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/galaxy-s-ii-finally-lands-on-american-shores-for-sprint-t-mobil/:
Galaxy S II
Pa, to je bio dugo vremena dolaze, ali se fino ljudi koji žive u dobra stara SAD-a konačno su dobivanje blagoslovio s Galaxy S IIS na poziv svoje vlastite. Očito nedostaje iz stranke je Verizon, Sprint ali, T-Mobile i AT & T sve uzimajući u na Super AMOLED akciju pod krinkom Epic 4G dodir na Sprint i samo običan stari Galaxy S II na AT & T. Kao što smo čuli ranije Epic 4G Touch je sportski nešto veći 4,52-inčni zaslon kao što će T-Mobile varijanti (koja se tek rezultat naziv ili puštanje datum), dok je AT & T je držati s 4,3-inčnim vijeće je utvrdilo na međunarodnoj modelu. Sprint kupci će biti prvi koji će dobiti svoje pucao na posjedovanje jedne 16. rujna za 200 $, s drugim prijevoznicima da slijede kasnije. Inače ima jako malo iznenađenja ovdje, s 1.2GHz Exynos pritom Gingerbread i TouchWiz svakom ekranu. Svi su se utaborili kao 4G Prijave, sa WiMAX na brodu Sprint model i HSPA + za T-Mo i AT & T. Ma Bell je posebno Nenadmašnom to je varijanta kao "najtanji smartphone 4G", koje bi mogle imati nešto za napraviti sa manjim 1650 mAh baterija unutar (Epic 4G Touch sportske 1800 mAh baterije).

Razvijanje ...

Nastaviti čitanje Galaxy S II konačno zemljišta na američku obalu za Sprint, T-Mobile i AT & T

Galaxy S II konačno zemljišta na američku obalu za Sprint, T-Mobile i AT & T prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 18:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | & n

Nema komentara:

Objavi komentar