srijeda, 31. kolovoza 2011.

IBM kupuje sprečavanje kriminala i podataka inteligencija Software Developer I2

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:
i2

IBM najavljuje stjecanje I2, tvrtka koja pruža inteligencije i istraživanje softvera za upravljanje za provođenje zakona, obrane, nacionalne sigurnosti i privatnih sektora. Financijski uvjeti nisu objavljeni.

S više od 4.500 klijenata u 150 zemalja, I2 je inteligencija pruža analitike za kriminal i prijevaru prevencije u sektorima poput bankarstva, obrana, zdravstvo, osiguranje, za provedbu zakona, nacionalne sigurnosti i maloprodaji. I2 rješenja trenutno koristi 12 od prvih 20 na globalnoj razini maloprodaje banaka i osam od prvih 10 najvećih tvrtki u svijetu.

I2 ne zamjena ljudske inteligencije, ali pomaže u poboljšanju tehnologije koja može voziti u borbi protiv kriminala, prevencije prijevara i protiv terorizma. I2 će biti integriran u IBM Software Group.

IBM kaže stjecanja pomoći će IBM klijente upregnuti podataka za borbu protiv prijevara i sigurnosnih prijetnji. Od izdavanja: Korištenje IBM stvarnom vremenu analitička rješenja u kombinaciji s tehnologijama I2, javnih agencija i privatnih poduzeća bore prijevara sada će imati sposobnost da bolje prikupljanje, analizu i obraditi sve relevantne podatke na raspolaganju.

Dok je njegov već kolovoza, a to je samo jedan od nekoliko akvizicija IBM je napravio ove godine. Za razliku od 2010 (IBM proveo 6 milijarda dolara kako bi stekli 17 tvrtki u 2010), 2011 je bila relativno nisko-ključ godine za IBM-u smislu kupnje poduzeća. Ovogodišnji kupnju nekretnina uključuje softversku tvrtku Tririga.


Tvrtka:
IBM
Web stranica:
http://www.ibm.com
Pokretanje Datum:
1896
IPO:
NYSE: IBMm

IBM, skraćenica za International Business Machines je multinacionalna računalne tehnologije i konzalting korporacija. Tvrtka je jedan od rijetkih informacijske tehnologije poduzeća s kontinuiranim povijest koja datira ...

Nema komentara:

Objavi komentar