srijeda, 31. kolovoza 2011.

Je li Sprint je Rana naknada za završetak skakanje na 350 dolara?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:
sprintlogo

Ovaj cijeli sustav od dvije godine ugovora i prijevremenog raskida pristojbe je daleko najgora stvar o posjedovanje i uživanje smartphone. Odobren, ugovori smanjiti stvarna cijena telefona vrlo malo, ali to je još uvijek super neugodno da se prijavite na nekim novim superphone samo da imaju neki super-naj telefon pokrenuti nekoliko tjedana kasnije. A ako ugovor nije bila naporna dovoljno, Sprint odluči podići svoju prijevremenog raskida naknadu 150 $.

Zahvaljujući par orla oči više u Sprint Feed smo stečen doušnik zaviriti u neke "trgovaca Vijesti" koja kaže trenutni 200 dolara ETF-u Sprint sada će biti 350 dolara ETF. Od 9. rujna razbijanje vaš ugovor na bilo smartphone, tablet, netbook i prijenosno računalo će rezultirati u vama iskašljavanje 350 dolara.

To znači da ako već imate ugovor s Sprint, i odabrati da se isključiti iz njega za nešto poput Galaxy S II Epic 4G Touch da svježe otkriven je sinoć, samo ćete dugujete Sprint 200 $. Ali, ako ste s obzirom na premjestiti preko "sada mreže", koju najbolje skočiti na njega. Imate samo nešto više od tjedan dana da se zaključavanje rezervirati

Sprint je bio pozicionira kao jednog prijevoznika koji još uvijek nudi neograničen podataka. U svjetlu predloženog Verizon-T-Mobile spajanja, kao mrežu koja "gleda na narod" će ići dug put za Sprint. Ali čak i CEO Dan Hesse je rekao da "ništa nije zajamčena zauvijek." Je li ovo poskupljenje na prijevremeni prekid naknadu znak stvari koje dolaze? Svakako se nadam ne, ali samo vrijeme će reći.


Tvrtka:
SPRINT NEXTEL
Web stranica:
Pokretanje Datum:
1999
IPO:
NYSE: S

Sprint Nextel nudi sveobuhvatan spektar mobilne i fiksne komunikacijske usluge donosi slobodu kretanja za potrošače, tvrtke i državne korisnike. Sprint Nextel je široko priznat za razvoj, ...

Nema komentara:

Objavi komentar