srijeda, 31. kolovoza 2011.

iPhone App Downloads pad u srpnju, potiče Instalacija udar zaslužan (hvala?)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:
fiksu

Marketing tehnologija tvrtke Fiksu je objavio nove podatke koji pokazuju silazni trend u mobilnoj primjeni instalacije na iPhone. Porast, u širem smislu, je zanemariva, s obzirom na veličinu iPhone korisničke baze, ali bilo koje ne-gore pokret je znatiželjan.

Kaže Fiksu, došlo je pad od 4.505.000 iPhone app instalira dnevno u lipnju kako bi 4.250.000 app instalacija dnevno u srpnju.

Fiksu App Store Konkurentski Index mjeri prosječnu ukupan dnevni preuzimanje volumen Top 200 besplatnih iPhone aplikacija u SAD-u, a potječu svoje podatke iz 2,7 milijarde Mobile App akcija zabilježila aplikacije na Fiksu za mobilne aplikacije korisnika stjecanja platformi. Te akcije uključuju aplikaciju pokreće, registracija i in-app kupnje, između ostalog.

Kaže predsjednik Uprave Fiksu Mika Adler ", jedan od razloga [za silazni trend] bi mogao biti nedostatak potiče promocije koji su mnogi imali koristi da se skupno kupiti preuzimanja i potaknuti rang. App marketingu sada počinju da doznači proračuna u ne-potiče promocijama koje mogu isporučiti više lojalnih korisnika stopu pretvorbe na nižoj neto trošak. "

Dok se prisjetiti, Apple stegnute dolje potiče instalira u travnju , te je počeo odbacujući aplikacije koje koriste plati-po-instalirati ili ponuda zidinama iz iTunes App.

Fiksu također navodi da je cijena za stjecanje vjerne korisnika (u skladu sa svojim Cijena po Odan Korisnik Index) smanjen, previše. U srpnju, nakon četiri mjeseca povećava, cijene umočen 5,5% na 1,20 dolara.

Tako je Apple borbu protiv potiče instalira stvarno kriv ovdje? Za ovaj smo se okrenuli tržišni lider u primjeni distribucije i zarade, Tapjoy . Zanimljivo, to nije komentar.

Petar Farago od vreve Analytics je potvrdio da je opći trend je ispravan od travnja do sredine ljeta, ali nije mogao jamčiti za Fiksu je određene brojeve. "S nižim cijeni po stjecanja ukloniti (potiče instalira), vidimo cijene ići gore", rekao je napomene.


Tvrtka:
FIKSU
Web stranica:
http://www.fiksu.com
Pokretanje Datum:
12/2008
Financiranje:
$ 5,5 milijuna

Nema komentara:

Objavi komentar