srijeda, 31. kolovoza 2011.

Razer BlackWidow Stealth klavijature držati mehaničke tipke, jarku buke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/razer-blackwidow-stealth-keyboards-keep-the-mechanical-keys-dit/:
Razer BlackWidow Stealth Edition
Znaš što je velik? Mehanička klavijature - ono što sa svojim zadovoljavajući klikova. Znate što je manje strašan? Nakon što je slušati da antipatičan reket cijeli dan. Razer tvrdi da možete imati svoje tortu (u ovom slučaju, taktilne povratne informacije), a novce (blagoslovljen tišina!) sa svojim izdanja BlackWidow Stealth. To su, više ili manje, isti zajednice koje je debitirao u kolovozu prošle godine , ali s tiše prekidači i mat finiš. Oba modela su dostupna sada, s istim programabilnih tipki i on-the-fly makro snimanja, a Ultimate verzija dodaje "ekstremno anti-ghosting" svojim već impresivan buke Pwnage. Standardni model će se izvoditi vam svjež $ 80, a Ultimate teži težak 140 dolara. Check out galeriji ispod, kao i za odnose s javnošću i video nakon prekida.

Nastaviti čitanje Razer BlackWidow Stealth klavijature držati mehaničke tipke, jarku buke

Razer BlackWidow Stealth klavijature držati mehaničke tipke, jarku buke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 17:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar