utorak, 28. prosinca 2010.

Logitech kaže Google nije to pitao zaustaviti Google televizijske produkcije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/logitech-says-google-hasnt-asked-it-to-halt-google-tv-productio/:
To je malo prekasno za obranu od više od 3% pad u cijeni dionica, no Logitech je konačno izaći i demantirao one glasine da je zamolio da zaustaviti proizvodnju svog Google TV hardver dok značajna promjena može biti namotan vanjska strana . Kao VP korporativnih komunikacija Nancy Morrison objašnjava, Logitech "nije pitao Google obustaviti proizvodnju svog Google TV proizvoda," i da takav ovjes čak ne bi bilo potrebno kao "svaki pratitelj Logitech Revue okvir dobit će besplatne nad- -zrak ažuriranja kad god Google i Logitech izdanje softvera poboljšanja. " Ta izjava je sada također je podupirač gore mimo Logitech službenom blogu, koji osigurava korisnicima da je "sve je dobro s Logitech Revue", te da Logitech će izaći na snazi na CES-u sljedećeg mjeseca demonstrirati "kako Google TV transformira TV-promatranje iskustvo . "

Logitech kaže Google nije to pitao zaustaviti Google televizijske produkcije prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 17:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Logitech , Barrons | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar