utorak, 28. prosinca 2010.

Olympus E-PL2 kamere pukotina, Penpal Bluetooth dongle za dijeljenje fotografija putem smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/olympus-e-pl2-camera-leaked-penpal-bluetooth-dongle-to-share-ph/:
CES 2011 je samo oko zavoja, a dok LG- 72-inčni monstruoznost nedvojbeno će vidjeti njegove fer udio pažnje, Olympus je nadajući se da će uzdrmati stvari u kameru carstvo. Ili tako da smo doveli do vjeruju. Pucao iznad je navodno prvi leaked slike odijelo predstojeće E-PL2, Micro Four Thirds udarac na E-PL1 . Pravo pitanje ovdje je ovo: nije Olympus "inženjeri uzeti tvoj savjet o tome kako to promijeniti? Prema do 43 Glasine, ovaj tip će brod sa novim 14-42mm f/3.5 - 5.6 objektiv kit, "izravan film 'gumb, high-res 3-inčni zaslon, ISO 6400 i strop od intrigantna Bluetooth modul kao opciju. Pametno nazvan Penpal, to je u biti većina razuman način slanja fotografija vas ugriz na vaš fotoaparat na webu, to se na Facebook, Flickr ili bilo koje druge društvene mreže. Ako youve 'je dobio aparat priključen na hot shoe, možete ga sinkronizirati s BT-omogućen smartphone (Android ili "Windows Mobile", mi smo rekli), i koristiti se njegovim stanični vezu da biste dovršili upload. Definitivno više nego logičan pristup guranje 3G čip u prst, i nedvojbeno trend očekujemo da će se vidjeti poletjeti u 2011. Nažalost, nema cijena ili puštanje informacije za podijeliti, ali svi treba da se objavi u roku od nekoliko dana.

Olympus E-PL2 kamere pukotina, Penpal Bluetooth dongle za dijeljenje fotografija putem smartphone prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Glasine 43 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar