utorak, 28. prosinca 2010.

Toshiba Folio 100 Android tableta dobitke odaziv, dostojanstva preko novi firmware update

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/toshiba-folio-100-android-tablet-gains-responsiveness-dignity-v/:
Teško je reći je li ovaj injekcije koda će biti dovoljno da bi Toshiba Folio 100 natrag na PC World policama , ali za one koji su već jednom otrgnuta od od tamo, to je dužan da se poboljša moral. Riječ na ulici kaže da je Tosh je upravo izdao novi firmware update (v2.2.5.0053) do navedenog uređaja, a dok to ne uključuje Adobe Flash Player 10,1, to ima za cilj poboljšati ekran / dodir odaziv, pitanja sa zakašnjenjem, prikliještiti-to-zoom sposobnosti i audio / video obradu. Mi smo također uzimajući dojam da pravi Android Market boravi daleko, daleko od ovog graditi, ali mi bismo rado čuti ako vaš škriljevca djeluje sve ljepše nakon ažurirati. Hit nam u komentarima ispod, zar ne?

Nastaviti čitanje Toshiba Folio 100 Android tableta dobitke odaziv, dostojanstva preko novi firmware update

Toshiba Folio 100 Android tableta dobitke odaziv, dostojanstva preko novi firmware update prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 10:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor Tech blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar