utorak, 28. prosinca 2010.

HTC HD čežnja dobiva FCC odobrenje sa sjevernoameričkim 3G, može biti za Telus

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Tek nešto više od tjedan dana mi je uhvaćen pogled na uređaj koji je tvrdio da je Telus -branded verzija 4,3-inčni HTC HD čežnja , zvijer koja tek treba napraviti skok u Sjevernoj Americi, a ne službeno postoji u bilo kojem varijante koje u potpunosti podržavaju 3G frekvencije koristi tamo. Pa, sada smo dobili pušenje pištolj u obliku FCC odobrenja za uređaj s broj modela PD98120 da podržava WCDMA Grupe II i V, što znači da je zreo za uporabu na AT & T, Bell, Telus i Rogers (ispričavam se, T-Mobile). Izvorna Europska verzija Desire HD PD98100 - i DLNA ovjera stranicama zapravo se odnosi na telefon kao "PD98 serije" - tako da mislim da slobodno možemo reći da je ono što smo tražili na ovdje, posebice s obzirom da oznaku lokacije FCC dokument pokazuje uređaj legao vanjska strana u želji HD je vrlo neobičan način . To je ništa, ali zakucavanje da AT & T mogao uzeti interes u tom ... no yeah, Telus pretplatnika, vjerojatno možete početi spremanja svog novca sada.

HTC HD čežnja dobiva FCC odobrenje sa sjevernoameričkim 3G, bi mogao biti za Telus prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar