utorak, 28. prosinca 2010.

Japanski radu kvačica PlayStation telefon za proljeće lansiranje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/japanese-paper-pegs-playstation-phone-for-spring-launch/:
U slučaju da je potrebno više dokaza da je Sony je ramping do pokrenuti sustav igre na telefon u sljedećih nekoliko mjeseci, ovdje te ići: japanski Asahi Shimbun krpe kaže da je PlayStation Phone - koji bi mogao biti poznat kao Zeus Z1 , Xperia Igraj , ili nešto drugo uopce od trenutka kada je na policama trgovina - očekuje se u proljeće 2011 na sjevernoameričkim i europskim puštanje. Ta linija se s gotovo sve što smo bili sluh u zadnje vrijeme, i to je također slučajan timing s obzirom da su oba HZZ i MWC su desno oko kutu, a mi ne znamo što je Sony Ericsson možda na slavinu za HZZ-a, ali mi definitivno znaju da 'ponovno planiranje nekih novih Xperia-ovih modela za MWC . Postoji mnogo pitanja ostalo bez odgovora - kako (i ako) bilo koji od ova veza u samostalnom PSP2, kako gaming naslova će se kupiti, i koliko modela će biti dostupna koji podržavaju platforma, samo na nekoliko imena - ali nadamo se Sony može izbrisati sve što se ovdje u narednih nekoliko tjedana.

Japanski radu kvačica PlayStation telefon za proljeće lansiranje prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 00:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo News | izvor Asahi Shimbun | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar