utorak, 28. prosinca 2010.

CCTV kamere pomoći riješiti 'šest kaznenih djela dana' u Londonu, kaže Metropolitan policije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/cctv-cameras-help-solve-six-crimes-a-day-in-london-says-metro/:
Bio propitivanje vrijednosti da sveprisutne kamere za nadzor praćenje svaki vaš potez? Pa, ako ste odmetnik, još uvijek ne sviđaju, ali za nas ostale koji poštuju zakon vrsta, London Metropolitan policija je utješno stat podijeliti: gotovo šest kaznenih djela dana se riješiti uz pomoć CCTV snimke. To se ponajprije koristiti za pomoć identifikaciji perps na trčanje, a broj osumnjičenih identificirani kao rezultat je otišao do 2.512 ove godine. Tu je jarko svjetlo za kriminalce, međutim, kao i Met priznaje digitalne snimke ne čuvaju se okolo kao čeznuti kao VHS one koji se koriste da se, što znači da ako skliznuti alov jednom, vjerojatno ćete biti u redu. Dakle dobra vijest za svakoga!

CCTV kamere pomoći riješiti 'šest kaznenih djela dana' u Londonu, kaže Metropolitan policije prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 05:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar