utorak, 28. prosinca 2010.

Kolegica D3 Plenue PMP pokreće Android, izgleda kao telefon, potpuno ne

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Jeste li ikada pronaći sebe žele telefon koji, znate, ne bi mogao napraviti pozive? Dobrodošli na Kolegica D3 Plenue, Android -ima PMP koja izgleda tako dobro želimo ga pritisnite na naše obraze i reći "Halo". Žalosno je da bih se tamo nitko, nitko, ali do 32GB Britney, Katy, Mandy, a tko drugi želite pohraniti na microSD i čuti preko 3,7-inčni 800 x 480 AMOLED. To prikaz nije u stanju raditi svoj 1080p slika pravde, ali PMP sama, i sa HDMI izlaz može poslati da snimka na vanjske ploče. Tu je i WiFi, T-DMB prijamnik, Bluetooth, pa čak i akcelerometar. U slučaju da ste pitate to Android 2.1 krije iza tog kože i, dok Kolegica obećanja "aplikacije", mi smo malo sumnjičav oni će biti tržište sorte.

Kolegica D3 Plenue PMP pokreće Android, izgleda kao telefon, totalno nije prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 17:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OLED-Display.net | izvor Kolegica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar