utorak, 28. prosinca 2010.

Gibson pobjeda Papir Jamz naputak, trgovaca naredio povući dionice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
Papir Jamz , oni imaju Jamz-ed njihova posljednja - barem za sada. Gibson je osvojio da nalog protiv WowWee za modeliranje njegov 2D igračku gitare na poznatoj osi poput Flying V i Les Paul, bez dozvole, a od trgovaca poput Walmart, Amazon, Best Buy i Target su poimenice navedeni u parnici, oni će morati povući PaperJamz od svojih polica. Ili možda nije - zabranu je dobio i odmah uložio žalbu na 21., a mi definitivno vidio PaperJamz za prodaju u Best Buy trgovinama tu i tamo od tada, pa se čini kao da je još uvijek prilika da iskoristite za super-tanke gitare, dok pravnici sortirati sve van. Mi bih valjda WowWee jednostavno može ponovno misliti neki od projekata biti malo manje "inspiriran" od Gibson gitare u međuvremenu - mogao Flying V PaperJamz jedan dan naredbu isti kolektor pozornost kao 1970 parnici Ibanez, Tokai, ili Greco? Za čovječanstva radi, nadamo se ne.

Gibson pobjeda Papir Jamz naputak, trgovaca naredio skidanje stock prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 13:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechDirt | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar