utorak, 28. prosinca 2010.

Proform Trailrunner 4,0 ergometar trikovi vas u vježbanje s 10-inčnim Android tableta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
U potrazi za New Year's Resolution razbiti? Potražiti negdje drugdje. Ako se obvezati na puknuti od tri čvrste milja na Trailrunner 4,0 treadmill svaki dan, tu je bolji-od-prosjeka šanse da zaista ćete biti u mogućnosti učiniti upravo to u cijeloj 2011. U pretpostavlja napor to držati štreberima i internet junkies "u formi", Proform je ošamario 10-inčni Android tableta (ne-izmjenjivi, nažalost), do vrha, nudeći korisnicima mogućnost da provjerite vijesti, pregledavati svoje e-poštu i surfati web tako dugo dok WiFi mreža u dometu. Nakon što završite s tim, možete se pomicati kroz vježbanje statistike i mogućnosti, uključujući brzinu, vrijeme, udaljenost, kalorija, puls, nagib i brzina. Štoviše, to je integriran s iFit Live kako bi se dati korisnicima mogućnost da se karte njihov napredak, a ugrađen sustav zvučnika i pomoćni ulaz omogućuje pekmez na svoje sveopće zadovoljstvo, previše. Na $ 2.999, to je jedva impulsni kupiti, ali s obzirom da ste bili već prorauna 500 dolara za novi Android uređaj ... zapravo, Nah, to je još uvijek ne jeftino.

[Hvala, Justin]

Proform Trailrunner 4,0 ergometar vam trikove u vježbanje s 10-inčnim Android tableta prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Proform | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar