utorak, 28. prosinca 2010.

Google android sljedeći Glazba app curi van, daje naznake 3,0 UI remont

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/googles-next-android-music-app-leaks-out-gives-hints-of-a-3-0/:
Sjeti se na Google I / O ove godine, kada Google pokazali off "nešto izvan Froyo" u glazbi carstvo? Demo su svi novi glazbeni player (dječak, ne bi to bilo lijepo!), Zajedno s čarobnom značajke koje vam gurnuti web-kupili pjesme na vaš uređaj, a dozvoljeno vam da brstiti tvoj PC-glazbenu biblioteku s telefona kao ako je na sam uređaj. Pa, ništa od toga su se pojavili u Gingerbread , na žalost, ali novi glazbeni player sama samo je iscurilo. To je super lud, i naravno nema onih fancy bežične značajke čekamo, ali to bi mogao ponuditi malo uvid u 3,0, barem što se tiče sučelja ugađanje ići.

Razlike se čine minimalni, ali estetski ugodan, s mutne slike za pozadinu iza matirano staklo naprava što se tiče oka mogu vidjeti. Jedna važna stvar za napomenuti je da je izbornik gumb na gornjem desnom, barem u nekim mišljenjima, i vratili smo se i gledali Andy Rubin tableta vrijeme na D : postoji jasno istom izborniku gumba na svaki app početi. [neizvjesnom žice igrati]. Čini Google bi moglo biti uzimajući osloboditi od njegove hardverske tipke u cijelosti, ili barem što meni funkcionalnost više očito dio svojih relevantnih programa, umjesto "iznenađenje!" gumb za trenutno predstavlja. Tu su i točke u video gdje kuckanje aplikacija ikona u gornjem lijevom vas vodi na "dom" app, i mi također utvrdio kako su slična ikona u gornjem lijevom kutu svakog zahtjeva Andy demoed na D - i mi smo nagađanje imaju istu funkcionalnost. Check out video nakon pauze, ili hit izvor link da zgrabite APK ... ako se usuđuješ.

Nastaviti čitanje Google android sljedeći Glazba app curi van, daje naznake 3,0 UI remont

Google android sljedeći Glazba app curi van, daje naznake 3,0 UI remont prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 19:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar