utorak, 28. prosinca 2010.

Nissan se nada da će ispuniti Leaf narudžbe do ljeta 2011, pitamo se da li stvari koje će ikada biti toplo ponovno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/nissan-hopes-to-fill-leaf-orders-by-summer-2011-we-wonder-if-th/:
Nissan se nada da će ispuniti Leaf narudžbe do ljeta 2011, pitamo se da li ga ikada opet će biti toplo
Uz Nissan je Leaf valjanje u driveways od nekoliko sretnika ranoranioce smo već smo uzimajući bolji pogled na ono što malo stvar može učiniti . Sada smo uzimajući bolji uvid kada svi ostali mogu svoje dobiti. U vijest Merkur Nissanov glasnogovornik Tim Gallagher naznačeno da tvrtka radi teško ispuniti te driveways, govoreći: "Do kraja ljeta, naš cilj je da svatko u svom automobilu." To je, naravno, samo cilj, a mi svi znamo kako se ti ciljevi mogu ići kada je riječ o isporuci vozila na vrijeme. Ali, to je barem više ili manje u skladu s tvrtke ranije cilj od 25.000 automobila dostavljaju na ovdje do kraja iduće godine. Dobre vijesti za one koji su naredili? Da, uglavnom, ali je također loše vijesti za svakoga tko razmišlja o prijavi za jedan sada: s Nissanovim početne serije narudžbi popunjena je bilo tko je pogodak kada ćemo biti uzimajući više.

Nissan se nada da će ispuniti Leaf narudžbe do ljeta 2011, pitamo se da li stvari uvijek će biti toplo ponovno prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Mercury News | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar