utorak, 28. prosinca 2010.

Schiit Audio otkriva prekrasne šest W Lyr slušalica pojačalo, usuđuje li na dodir 11

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/schiit-audio-reveals-gorgeous-six-watt-lyr-headphone-amplifier/:
Samo se šalim. U stvari, Schiit Audio neće biti odgovoran ako ste to učiniti vjetar do 11 i puhati uho savjete pravo isključiti iz svoje omiljene canalphones. Drop-mrtav seksi okvir koji ste peering na gore Lyr, hibridni (cijev-MOSFET) pojačala za slušalice koji tvrdi da ima nula povratne informacije i više snage nego većina slušalica će ikada koristiti. Ovaj tip je ispumpavanje šest čvrstih W na 32 ohma, dok opterećenja od suparnika su dabbling u milliwatts . To je oslanjajući se na JJ ECC88 cijevi za unos pozornicu i touts manje od 0,1 posto THD, i to će biti proizvedena u SAD-u koriste komponente koje su primarno potječe od američkih dobavljača. To je Očekuje se da će se početi isporučivati u ožujku 2011, ali one koje se već prodaju na njega može počiniti 449 dolara za unaprijed naručiti. I prije nego što pitati - da, naziv tvrtke je smiješan. Ha. Ha.

Nastaviti čitanje Schiit Audio otkriva prekrasne šest W Lyr slušalica pojačalo, usuđuje li na dodir 11

Schiit Audio otkriva prekrasne šest W Lyr slušalica pojačalo, usuđuje li na dodir 11 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 06:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Schiit Audio (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar