utorak, 28. prosinca 2010.

RelayRides P2P car uslugu dijeljenja sada je dostupna u Bay Area

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/relayrides-p2p-car-sharing-service-now-available-in-the-bay-area/:
Imaš auto sittin ',' okrugle, clutterin 'up your kolovoz? Ljubav ideja predaje ključeve strancima? RelayRides, nedavni korisnik neke gotovinu Google Ventures, samo je donio svoj peer-to-peer auto-sharing servis na San Francisco Bay Area. Već na raspolaganju u Bostonu, usluga je vrsta " društvenog bicikle -zadovoljava- Zip Car ". Ideja je da se neka kupcima najam privatnom vlasništvu (au nekim slučajevima, iznajmljen) vozila po satu: vlasnici dobiti šezdeset-pet posto najamnine, i oni su zaštićeni milijuna dolara osiguranja (vozači moraju platiti $ 500 deductable, koji bi trebao biti dovoljno velik da bi ljudi na dobro ponašanje). RelayRides je nejasno o točnom prirodi keyless entry sustav (koji se dobiva instaliran gratis kad bič ulazi program), ali mi smo guessing da je bilo RFID ili NFC. Ona također sadrži i GPS, koji se koristi za praćenje kretanja automobila i broj prijeđenih kilometara. Zainteresirani? Hit izvor vezu da biste započeli.

RelayRides P2P car uslugu dijeljenja sada je dostupna u Bay Area prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 08:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor RelayRides | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar