utorak, 28. prosinca 2010.

BMW Connected app hitova IOS App Store, 'Apps' funkcija udarca vozila iduće godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/bmw-connected-app-hits-ios-app-store-apps-function-hitting-ve/:
Kao sin, kao što je otac? Očito je da je točno kako stvari igraju se, s Papa BMW sljedećim stopama MINI u vožnji-do 2011. Samo nekoliko dana nakon Connected app MINI našla se nalazi u App Store, Connected app BMW je učinio isto. Sam softver je besplatan za download, ali ćete morati 6NR opremljena Bimmer iskoristiti. Iz onoga što možemo okupiti, morat ćete odriješiti kesu 150 € ili tako za Apps opciju, ali nažalost, postoje dvije skupe preduvjeti za to: 3.800 € navigacija opciju i 400 € USB sučelja. Drugim riječima, dobili smo dojam da postojeći vlasnici BMW-a su od sreće. Ako youve 'je dobio magije izmišljotina (dostupan od ožujka 2011), vi ćete biti u mogućnosti pristupiti postaja web radio, čuti vaše Facebook i Twitter ažuriranja glasno i kontrole svoju glazbu putem iDrive za postavljanje. To jest, sve dok IOS 4,3 ide i prekida kompatibilnost sa svime, zauvijek. Radost, radost.

BMW Connected app hitova IOS App Store, 'Apps' funkcija udarca vozila iduće godine prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 00:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telematika Vijesti | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar