utorak, 28. prosinca 2010.

Brojki vodljivi igle neće napraviti budalu od vas u hladnim

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/digits-conductive-pins-wont-make-a-fool-of-you-in-the-cold/:
Jeste li ikada pokušali pisanja SMS poruke ili hitan rad e-mail s rukavicama na? Šanse su ono što ste planirali upisati, a što je došao vanjska strana ne može izgledati više različitih ... ako išta izašao na sve. Znamenke 14 dolara set od četiri vodljivih igle koje, poput točkice iPhone rukavice su dizajnirani kako bi hladnoća touchscreen koristiti jednostavan, i nadamo se bez pogreške. Za razliku od točkica i druge gotove proizvode zaslon osjetljiv na dodir, međutim, brojke vam omogućiti da koristite vlastite rukavice, pod uvjetom da oni pleteni (nažalost, oni ne koža-friendly). Upisujete svoj PIN, dolazi u dva dijela: jedan komad štapići kroz iznutra vaše rukavice, i drugih, koji sportski silikon kape, pridaje izvana, koristeći isti koncept kao i ove DIY skup . Brojki treba držati tvoj zaslon osjetljiv na dodir bez ogrebotina i svoje tekstove i e-mailova bez greške, čak i kad mrzne van. Nadam se da sada nećete završiti pečenja kada bi trebali biti podnošenja.

Brojki vodljivi igle neće napraviti budalu od vas u hladnim prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 09:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Quirky | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar