utorak, 28. prosinca 2010.

Sears, Kmart lansirati Alphaline Zabava film preuzimanje usluga

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/sears-kmart-launch-alphaline-entertainment-movie-download-servi/:
Nakon što je Wal-Mart , Best Buy i Amazon skočio na bandwagon digitalne isporuke je jasno vidljivo da samo nude diskove za prodaju nije dovoljno, i pravo na raspored Sears i Kmart pokreću Alphaline Entertainment, novi pothvat stvorena za isključivo u svrhu prodaja preuzeti filmove online. Powered by Sonic je RoxioNow pozadina baš kao i Best Buy i Blockbuster, to je sve jako poznato, do 3,99 dolara najam / $ 19,99 novom izdanju kupnju cijene koje volimo mrziti (s Blu-ray verzija često na prodaju za manje, zašto gnjaviti?) s planovima za ugradnju usluga u različitim povezanih Blu-ray playera, mobilnih uređaja, TV i još mnogo toga. To ne izgleda da je Sonic je prodaja Rovi ili dodatak DivX za tvrtke puta je utjecao na posao uopće, ali ovdje je u nadi da plan o uvođenju Blue Light Posebni paket-u kao što su VUDU ili Disc + kako napraviti stvari malo više privlačan.

Nastaviti čitanje Sears, Kmart lansirati Alphaline Zabava preuzimanje usluga film

Sears, Kmart lansirati Alphaline Zabava film preuzimanje usluga prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 07:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar