utorak, 28. prosinca 2010.

AT & T WiFi pokreće inicijativu s novim zonama na Times Squareu, Rockefeller Center i St. Patrick's Cathedral

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/atandt-launches-wifi-initiative-with-new-zones-in-times-square-ro/:
AT & T je obećao da će lansirati nekoliko novih WiFi mjesta u nadolazećim mjesecima, i to počevši od nove zone povezanosti u New York's Times Square, Rockefeller Center i St. Patrick's Cathedral - svih većih turističkih zamki. Times Square već ima besplatno AT & T WiFi ( lauched svibnja ), ali to je odluka površina veća kao dio svoje nove inicijative. Tvrtka je također najavila da planira lansirati besplatni WiFi spotova u San Franciscu, kao i, počevši od Embarcadero centra, nešto kasnije ove godine. Times Square ukrašen WiFi i dvije nove zone će lansirati "u nadolazećim danima", za koje znamo da nije vrlo specifičan, ali hej: to je najbolje što možemo učiniti. Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje AT & T WiFi pokreće inicijativu s novim zonama na Times Squareu, Rockefeller Center i St. Patrick's Cathedral

AT & T WiFi pokreće inicijativu s novim zonama na Times Squareu, Rockefeller Center i St. Patrick's Cathedral prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 10:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar