petak, 2. rujna 2011.

Starz završava obnovu pregovora sa Netflix će izvući filmove iz streaming u veljači

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/starz-ends-renewal-negotiations-with-netflix-will-pull-movies-f/:
Starz očito je odlučio da može živjeti bez stotina milijuna dolara obnove svoje nositi sa Netflix sadržaja licenciranje Očekuje se da će donijeti i najavio kraj pregovora danas. Prema blogu Društvo grada, govori srušio nad Starz je inzistiranje da Netflix provesti kata cijene, a kupci još više naplatiti za pristup svom sadržaju. To znači da kada trenutni posao istječe 28. veljače 2012, svi će otići, uključujući i veliki broj njegovih novijih puštanje pomake iz Sony (već izvukao ) i Disney koji Starz ima isključivu licence i Starz sadržaja kao što su Camelot i Spartak. Da stvar bude gora, sve je to ide dolje isti dan kao i poskupljenje čini skuplji zadržati oba diska i streaming usluge.

Dok Starz tvrdi potez je dio svoje strategije da "zaštitila premija prirodu našeg brand očuvanju odgovarajuće cijene i pakiranje naše ekskluzivne i visoko vrijednih sadržaja", kao i "procijeniti nove mogućnosti", izjavio je glasnogovornik Steve Netflix Swasey je citiran kao što kaže može preusmjeriti novac Starz bavi s drugim pružateljima sadržaja "održati ili čak poboljšati Netflix iskustvo." Osim Starz, u SAD-u Netflix također ima pristup novijim filmovima iz bavi Epix i nekoliko manjih distributera kao što su teorija relativnosti Media . Provjerite Starz izjavu u cijelosti, nakon pauze, i pustiti nas znati ako je to mijenja vaš odgovor na jučerašnje pitanje ankete .

Nastaviti čitanje Starz završava obnovu pregovora sa Netflix će izvući filmove iz streaming u veljači

Starz završava obnovu pregovora sa Netflix će izvući filmove iz streaminga u veljači prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 21:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tvrtka Grad | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar