petak, 2. rujna 2011.

AT & T prestaje-popis značajka za nove kupce, na snazi ​​i danas

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/atandt-discontinues-a-list-feature-for-new-customers-effective-to/:
Gotovo dvije godine nakon AT & T predstavila je svoj ​​-popis prevrtanja planira postati konkurentniji u odnosu na voli od T-Mobilea , Alltel i Verizon , prijevoznik je odlučio zabraniti lice od danas. Nakon primitka screenshot i procurila dopis detaljno Ma Bell namjeri, došli smo do se da tvrtka reps, koji je potvrdio nam je da su ti planovi doista ide dalje. Iako nove klijente više neće moći imati koristi od bazena od pet ili deset brojeva (ovisno o planu) pozvati onoliko koliko oni žele, nitko trenutno korištenja usluge će se grandfathered u. još jedna napomena: prebacivanje brzina planovi iz pojedinih obitelji (ili obrnuto) može izbrisati popisu značajku, tako da nastavite s oprezom. Voditelj ispod kako biste pročitali AT & T-a službeno priopćenje o tom pitanju, kao i nekoliko snimke procurile podsjetnik.

[Hvala, Anonimni]

Nastaviti čitanje AT & T prestaje-popis značajka za nove kupce, na snazi ​​i danas

AT & T prestaje-popis značajka za nove kupce, na snazi ​​je danas prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 17:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar