petak, 2. rujna 2011.

Izvješće: Intel Ubiti meego razvoj "privremeno"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:
intel-meego

To je teška okolina vani za OS. No, malo su porasle na vrh hranidbenog lanca - najočitije IOS i Android. I na samom dnu, kao što su bez roditelja i ugrožena beba bizona, sjedi meego.

Nokia je već pobjegao iz gorućeg platforme, ali sada je jedini preostali roditelj, Intel, navodno je odlučio privremeno prekinuti razvoj meego. Ali za platformu s jedva bilo vuču i relativno slaba portfelja uređaja, privremeno bi mogao vrlo brzo pretvoriti u zauvijek.

I tako sporo smrti meego počinje.

Digitimes ' izvori tvrde da je Intel umjesto prvenstveno će se usredotočiti na hardver, a planira par svojih proizvoda s bilo Windows 7 Telefon ili Android iduće godine. Naravno, Intel je odbio komentirati sa standardnim "ne komentirati spekulacije industriji ili glasine." Ali Intel je rekao da "ostaje predana meego i da će nastaviti raditi sa zajednicom za razvoj i pomoć bi se zadovoljile potrebe kupcima i krajnjim korisnicima sa open source ".

Čini se čudnim da Intel će "ne komentirati spekulacije", samo odbiti glasine u istom dahu. Što se tiče platforme ići, meego je zapravo iznenađujuće malo pametan OS-a i možda još uvijek imaju malo života u njemu još. Ali ako Intel neka je to sjediti u stanju mirovanja, "privremeno", ili na drugi način, to će biti mrtav i pokopan prije nego što to znam.

Nešto manje od godinu dana nakon meego pokrenuta, Intel obećao je "ne svjetluca na meego", unatoč činjenici da partner Nokia je postao omesti. Ipak, vrsta vidio ovaj dolazi. Intel ne mora nužno meego, kao android i Windows Phone već su podržani od strane tvrtke.


Tvrtka:
INTEL
Web stranica:
http://www.intel.com/
Pokretanje Datum:
1968
IPO:
NASDAQ: INTC

Intel je najpoznatiji po proizvodnji mikroprocesora naći u mnogim osobnim računalima. Tvrtka također čini niz drugih hardverskih uključujući i mrežne kartice, matične ploče i grafičke čipove ....

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar