petak, 2. rujna 2011.

Dublji pogled na Blackbox podacima o pokretanju neuspjeh i njegov vrh Uzrok: preranog Skaliranje [Infographic]

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SjLe794jZsA/:
136808v2-max-250x250

Ranije ovog tjedna, mi pokriven Blackbox , mlada tvrtka odgovorna za stvaranje Pokretanje Genome izvješće , u tijeku, suradnje R & D projekt osmišljen kako bi se opsežan zaronite u ono što čini Silicijskoj dolini startups uspješno - i nije. ( Pročitajte naše početne pokrivenost ovdje. ) je u utorak, što pokriva tvrtke lansiranje na ono što zove Startup Genome Compass , benchmarking alat za početnike koji pomaže osnivači pratiti njihov napredak u različitim kategorijama rasta. Od tada, više od 6.000 startups su se prijavili za korištenje kompas.

Uz dijagnostički alat, Blackbox je također objavio novi izvještaj o rezultatima istraživanja o glavnih uzroka neuspjeha pokretanja, uključujući možda i značajnije, glavni uzrok pokretanja udaranje žlicom: Prerano skaliranje. Iako je ovo bio dirnut u našem prije pokrivenost, mislili smo da bi moglo biti vrijedno obrađuje na svojim nalazima, uključujući i predstavlja divan infographic stvorio tim više na Visual.ly .

Za osvježavanje, od veljače, Blackbox je prikupila niz podataka iz više od 3200 high-tech startups rast, s rezultatima njihovog istraživanja pokazuju da prerano skaliranje je glavni uzrok pokretanja neuspjeha, afflicting 70 posto svih startupima koji je otišao kako bi zadovoljili svoje kavu. A, u svezi točke da je dostojan Napomena: Na temelju tih 3.200 startups, iskustvo poduzetnika, spol, zemlju podrijetla, obrazovanje i dob imali nikakav utjecaj na predvidio vjerojatnost neuspjeha.

Ali, kao što neki lukav čitatelja komentar dijelu našeg prethodnog nakon istaknuo, to svakako može činiti opasne mina velike i raznolik skup podataka stvorio startups (i opet stvarnim - i jednako raznolik - ljudska bića) na zahtjev da je svijet je pronašao jedan, glavni uzrok neuspjeha koji se može koristiti kao recept za startups svake pruge, preko odbora. Dok Blackbox tim može slažete malo, studija ima za cilj pomoć u ranoj fazi tvrtke izbjeći deadpool. Jednostavno kao da. Pokretanje genom je u tijeku istraživački projekt naizgled namijenjen za osvjetljavanje, a ne hraniti silom recepta. To je znanstvena u svom pristupu, neke od svojih jezika može izgledati suha - i to ne može raditi za svakoga.

Štoviše, "prerano skaliranje" može činiti pretjerano pojednostavljene pojam, a to može biti lako pogrešno razumjeti. Blackbox tim definirana prerano skaliranje u svom istraživanju, kao način označava činjenicu da je pokretanje temeljne dimenzije (proizvod, kupac, tim, financije i poslovni model) su out of sync. To će reći: jedan (ili više) se kreću različitim brzinama rasta od drugih. Kao Blackbox Suosnivač Bjoern Herrmann je istaknuo, "u nekim slučajevima disfunkcionalnom skaliranje svibanj biti bolji opis".

Uz ovaj opis na umu, istraživanja pronašao neke prilično očite razlike između onih koji startupima umanjena prerano (ili dysfunctionally) za razliku od onih koji su bili više u sync. Većina osobito: Niti jedan startup koji krljuštima preuranjeno donijela 100.000 korisnika Mark. I ne samo to, nego 93 posto onih koji nikada nisu prešli startupima $ 100kA godine-u-prihoda praga. A, možda nešto counterintuitively, startupima da se skala pravilno raste 20 puta brže od startupima da krljuštima prerano.

Investitor i serijski poduzetnik Brad Feld prosuđuje se na prerano skaliranja reći: "Unajmljivanje bilo materijalnog broj prodaja ili oznaka

Nema komentara:

Objavi komentar