petak, 2. rujna 2011.

Jabra Bluetooth slušalice Sport omogućuje rad butina concalls Master Durning

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:
Ako potajno nosiš kratke hlače spandex bicikl ispod svoje odijelo za on-the-fly vježba između konferencijske pozive, a zatim možda Jabra je novi sport Bluetooth slušalica je za vas. Naravno, to vam omogućuje da odgovara na pozive, ali ono što je hladnjak je izgrađen-in FM radio i A2DP tehnologija za bežično povezivanje na svoj MP3 player - koji tvrde da su prvi slušalicu nositi oboje. Tvrtka je također bacio u besplatni download Endomondo Sports Tracker za iPhone, Android ili BlackBerry - koja je vrsta kao što su Nike + app , praćenje pokreće i daje brzinu i udaljenost ažuriranja. Ovaj 99 dolara uređaj podržava Sprint, Apple i T-Mobile, te će biti dostupan negdje u rujnu zajedno s prugast inačici, podesno zove Jabra Sport-kabelom, za 69 dolara. Pripremite se otrgnuti onima vune hlače i check out punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Jabra Bluetooth slušalice Sport omogućuje rad butina concalls Master Durning

Jabra Bluetooth slušalice Sport omogućuje rad butina majstor Durning concalls prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 09:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabra | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar