petak, 2. rujna 2011.

AT & T spajanju kvara Izdvajamo Neuspjeh spektra Politika

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4qbFzt87Msg/:
spectrum

Napomena urednika: Ovaj gost post je napisao Frank Barbieri, serijski poduzetnik, a ponekad i bloger. Možete pratiti ga @ frankba

Oni uživajući u thumb-u-oči DOJ dao AT & T u T-Mobile spajanja treba zaustaviti trenutak da razmislite o politici dodjela spektra u SAD-u.

Svatko tko ima iPhone na AT & T ne zna što im je potrebno spektra. Spectrum je konačan resurs airwaves dodjeljuje savezne vlade (FCC) za poslovne subjekte na temelju natječaja koji zahtijeva pokazao pogodnosti za potrošače.

AT & T je gladan za takvim spektra otkad je osvojila nekoliko godina iPhone isključivosti i vidio korištenje i kapacitet linija križa na prognoze i MG razvijati prst mjehurići od tipkanja toliko mržnje postove. Mi smo svi osjetili AT & T ograničenja kao razjarujući iskustvo pao pozive i siromašnih cca povezivanja.

Dakle, AT & T je u spektru kupnji pijanka pokušati i, dobro, poboljšati uslugu. Oni pokušavaju kupiti nije FloTV spektra iz Qualcomm, ali to nije dovoljno. Dakle, AT & T se izvodi iz mogućnosti za poboljšanje njihove usluge.

Vi svibanj već znate sve ovo, ali ono što možda ne znate je da su snažne lokalne televizije zgrčene na vrlo vrijedna spektra s samo obećanje uvođenju lokalne televizije usluge koje, dobro, nitko ne želi.

Jeste li čuli za Open Mobile Video koalicije ? Mislio sam da ne. Kako o startups kao Tivit i Sungale i iMovee? Mislio sam da nije tako dobro.

U potrazi za nekoga kriv za svoje loše stanica usluga imaju pogled na ove dečke. OMVC zastupa interese više od 800 lokalnih televizijskih postaja koji je u prijelazu iz analogne u digitalne zemaljske televizije u 2009 završila s prava na velike komade nekorištene, dodatni spektar.

Cijeli razlog Kongresa i FCC mandat prijelaz na digitalnu je da je digitalna je daleko učinkovitiji i na taj način oslobađa spektra novih usluga. Lokalni nakladnici borila protiv toga, naravno, jer je značilo kupuju novu opremu i potencijalno izgubiti kupce. Proizvod sjeckanje je da lokalne TV kuće dobio zadržati pristup spektra su oslobodili dokle god su ga koristiti za "pogodnosti za potrošače."

Što su lokalne televizije radi s tim dodatni spektar? Ništa. Pa, ništa što netko želi. Ono što oni rade je izdavanje priopćenja za javnost ( PDF ) kaže da žive lokalna televizija dolazi na vaš mobilni telefon. Zar ste uzbuđeni? Mislio sam da ne.

Ono što oni ne govore je:

  1. Qualcomm je već pokušao ovaj, ulaganja nekoliko milijardi dolara u FloTV koji je bijedni neuspjeh .
  2. Nitko ne želi lokalnu televiziju uživo na mobilnim telefonima. Jeste li gledali dnevne lokalnim TV u zadnje vrijeme?
  3. Nema mobitela proizvodi su ikada idući u platiti dodatni novac za još jedan radio prijemnik u svoje telefone za uslugu nitko ne želi. Da, to zahtijeva specijalizirana baterije-kratkotrajna hardver.
  4. Radio i televizijske kuće su u privatnim pregovorima s FCC za udio u dobiti

Nema komentara:

Objavi komentar