petak, 2. rujna 2011.

Eric Schmidt: "Steve Jobs je dao Najbolja izvršni direktor u 50 godina '

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A4h7D-ONtfs/:
Schmidt dreamforce.jpg

U razgovoru s Salesforce CEO Marc Benioff, Google predsjednik Eric Schmidt rekao je da Steve Jobs je vjerojatno najbolji direktor u zadnjih 50 godina, možda 100 godina. On je rekao radnih mjesta: Steve Jobs je dao najbolju izvedbu od strane CEO u posljednjih 50 godina, možda 100 godina. On ne samo izgrađena jabuka jednom, ali dva puta. Kao što vjerojatno znate, poslovi podnio je ostavku iz njegova položaja Appleov CEO prošlog tjedna.

Naravno, Schmidt je na Apple brodu do Android je došao na način i počeo natjecati s iOS, uzrokujući veliki sukob za tada Google CEO. On je rekao da je ponosan da se na brodu Apple u prošlosti. Na pitanje o razlikama između 'Steves "(što znači Steve Jobs i Microsoft CEO Steve Ballmer), Schmidt našalio," postoje razlike u sposobnosti. "

Što se tiče što će biti vruće u budućnosti, kaže Schmidt definitivno: sljedeću generaciju vođa i startupima da izađu će uključivati ​​mobilne, lokalne i socijalne On objašnjava da smo iscrpljeni granice PC kao platformu, budućnost. će biti prvi mobitel.



Nema komentara:

Objavi komentar