petak, 2. rujna 2011.

Velika Britanija planira bijelog prostora mobilni internet do 2013, dok je analogni TV nježno weeps

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:
Kao da nije bilo dovoljno razloga da se presele u Veliku Britaniju. Besplatni iz nesuglasica koji je uporan stvari u SAD-u, Ofcom je objavio planove da u Velikoj Britaniji prva zemlja u Europi u provedbi bijeli prostor mobilni internet. Za nesvjestan, bijeli prostor je opći pojam za neiskorišten, dodijeljene spektra, u ovom slučaju to je frekvencija obično rezervirana za analogne TV. Bijeli prostor nudi znatno povećan raspon, brzina i signali da je prodrijeti područjima gdje 3G strahove da gazite . Postoje već istraživanja održava pokušati povezati s udaljenim škotskog Isle of Bute i Ofcom je s ciljem da se stvari namotan vanjska strana na nacionalnoj razini do 2013. Britanci prianja na svoje stare škole FM radio biti upozoren, Ofcom dolazi nakon tih frekvencija sljedeći.

Nastaviti čitanje Velika Britanija planira bijeli prostor mobilni internet do 2013, dok je analogni TV nježno weeps

Velika Britanija planira bijelog prostora mobilni internet do 2013, dok je analogni TV nježno weeps prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 08:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink mocoNews | izvor Ofcom | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar