petak, 2. rujna 2011.

Samsung CEO, "ne želimo HP smeće" - ili tako nešto

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:
samjack

Budućnost webOS je malo manje neizvjestan da sada Samsung-ov CEO, Choi Gee Sung, uhvatio glasine o kupnji HP-webOS poslovanje pljuska, smijali u lice, a zatim hladnokrvno ubo priča u srcu.

Choi, kao odgovor na izvješća pitanje o nedavnom izvješću analitičara, izjavio je , "To nije u redu da se stjecanje operativni sustav postaje modni", te da bi Samsung "nikada" nastaviti takav posao.

Nakon što je HP objavio da je dobivanje iz igre webOS hardver, nekoliko analitičara objavio izvješća ukazuju da je nekoliko ključnih igrača su zainteresirani za branje gore pali OS. Ta izvješća staviti Samsung kao glavni kupac , ali to očito nije slučaj. Osim toga, dok je HP ubio svoju webOS hardver odjel, tvrtka nije napuštanje za razvoj softvera - još. U stvari, ako HP vrti od svojih računala poslovanja, ovaj novostvoreni tvrtka mogla oživjeti TouchPad zajedno s drugim webOS hardverskih uređaja.

Samsung umjesto toga je fokusiranje na izgradnju svoje Bada OS, koji su mnogi od naših komentirajte istaknuo u naš izvorni post na tu temu. Tvrtka je upravo izašla iz tri nova Bada Prijave ovog tjedna , uključujući i onu s NFC sposobnost. Predsjednik Uprave Choi bitno potvrdio da je Android i Bada je Samsung u budućnosti, a ne kupuju rabljeni OS.

No, s Samsung od slika, ako HP je u potrazi za off-load webOS, nema mnogo tvrtka lijevo pokrenuti sa Palm pao banner. HTC je čvrsto ukorijenjene u Android, RIM je razvija svoju sljedeću generaciju BlackBerry smartphone oko QNX platforma, Motorola će uskoro biti u vlasništvu Googlea, a Nokia je unosan posao s Microsoftom. Tko je lijevo? Možda Tiger Electronics će kupiti webOS i remake Game.com prenosiv. Ja bih ga kupiti.



Nema komentara:

Objavi komentar