petak, 2. rujna 2011.

PowerDVD Mobile za Android donosi streaming medija na Honeycomb tablet

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/powerdvd-mobile-for-android-brings-streaming-media-to-your-honey/:
Glave gore, PowerDVD navijača, novi streaming rješenje je u android tržište koji je posebno dizajniran za vaše Honeycomb pogon tablet. To je poznato kao PowerDVD Mobile za Android, ali ne dopustite ime budalu, jer smartphone ne moraju primjenjivati. Softver omogućava korisnicima da tok medija iz PowerDVD na svom računalu izravno tablet, udio medija između tablets, i tok medija iz tablet na DLNA -certificirani TV. Osim toga, korisnici će pronaći CyberLink sve-u-jednom media player koji kombinira podršku za video, fotografija i glazbe, uz mogućnost da se dodir fotografije i stvoriti slideshows. Ako ste u potrazi za hop na brodu, softver prodaje za $ 20 u Android Market, iako korisnici PowerDVD Ultra 11 može aktivirati besplatnu verziju s kodom koji je osiguran u desktop verziji njihov softver. Kao i obično, naći ćete puno za odnose s javnošću nakon prekida.

Nastaviti čitanje PowerDVD Mobile za Android donosi streaming medija na Honeycomb tablet

PowerDVD Mobile za Android donosi streaming medija na Honeycomb tablet prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 22:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CyberLink | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar