petak, 2. rujna 2011.

Wikileaks kabeli prolio svjetlo na Apple borbu protiv krivotvorene robe

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/wikileaks-cables-shed-light-on-apples-battle-against-counterfei/:
Imitacija može biti iskrenu oblik laskanja, ali ako ste Rolex, Gucci ili Apple, vjerojatno nisu jako zainteresirani za bitak laskalo. Zbog Appleov intenzivne popularnosti, cijela industrija je nastala koja uspijeva na kucaju off kultni roba Dizajniran u Cupertinu. Vidjeli smo mnogo u naše doba, i dok je svibanj štrajk neki kao da Apple radi apsolutno ništa kako bi se izbjegli aping, novi Wikileaks izdanje potvrđuje drugačije. Prema elektronske dopis iz Pekinga veleposlanstva od rujna 2008, Apple je počeo staviti očite i namjerne pritisak na Kinu da djeluje protiv poduzetnika koji su kopiranje na robu nekoliko godina nazad. Kako se ispostavlja, kucaju se knockoffs nije točno visoko na Kinu popis vladinih prioriteta, a napredak na zaustavljanje KIRF ekstravaganca je lijena u najboljem slučaju. Cijela priča je prilično iscrpljujuće čitati, ali vrijedi delving ako ste znatiželjni - po uobičajenih, možete dobiti obrazovani u linkovima ispod.

Wikileaks kabeli prolio svjetlo na Apple borbi protiv krivotvorenih roba prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 18:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MIC gadget | izvor Wikileaks | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar