petak, 2. rujna 2011.

Mobee uvesti Magic Numpad za Magic trackpad, svjetlucavim prašine nije uključen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:
Je čin crunching brojeva dnevni zadatak za vas, i da li vi koristite Magic Trackpad? Pa, ako stvarne tipke ili kalkulator / miš hibridni jednostavno nisu čarobni dovoljno za vas, onda Mobee je Magic Numpad svibanj pravedan biti. Unatoč svom imenu, Numpad je 29 $ set filmova koji vam omogućuje pretvoriti vaše Trackpad u jednu od tri numerička "tipkovnica" izgleda, sa softverom za omogućavanje na zaslonu kalkulatora i postavljanje makronaredbe. Dodavanje Splenda na jagode, također ćete dobiti za čišćenje kit i izbrisiv marker prilagoditi svoje filmove čak i dalje. Ako lijevoj strani mozga je posrtanje broda u oluji s uzbuđenjem, Magic Numpad je dostupna za unaprijed naručiti sada bi trebao doći brod u listopadu ove godine.

Nastaviti čitanje Mobee uvesti Magic Numpad za Magic trackpad, svjetlucavim prašine nije uključen

Mobee uvesti Magic Numpad za Magic trackpad, svjetlucavim prašine nije uključen prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 08:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mobee tehnologija | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar