petak, 2. rujna 2011.

Airbnb pokreće Sublets, mami rane usvojitelje s $ 200 off svaki mjesec Najam

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hYV0UrgKHHY/:
subletsshot

U svibnju prošle godine, na TechCrunch narušiti New Yorku, Airbnb suosnivač Brian Chesky najavio da će se nova kategorija iznajmljivanje uskoro: Sublets . To je bio nekoliko mjeseci od tada (pokretanje i svibanj su kasniti kao mjesto radila na izlazu svoj ​​sigurnosne značajke nakon velike hod krajem srpnja), ali čekati je više - i nova značajka je svakako za spremanje vrlo malo glavobolje.

Sada, Airbnb uvijek je usmjerena na pomaganje ljudima iznajmiti svoje apartmane i kuće, ali povijesno je usluga sve o kratkoročnim najam. Naravno, to je moguće rezervirati duži boravak, ali većina ljudi okrenuti na site kao alternativu rezervacije hotelsku sobu za tjedan dana, za razliku od iznajmljivanja Condo za mjesec ili tri. Uz lansiranje ovog novog Sublets dio, to se mijenja. I, kao netko tko je proveo previše vremena za ribanje putem Craigslist podzakup oglasi preko ljeta, ja mogu samo reći ovo: želim da su pokrenuli ovu prije tri mjeseca.

Dakle, ono što je drugačije o Sublets? Iz perspektive UI, nema puno da je promijenio-još uvijek možete pregledavati oglasi, njih sortiranje po cijeni i mišljenja, s karta plotanje iz mjesto svakog od njih. I, kao s 'normalnim' Airbnb najam, možete vidjeti mišljenja za svakog korisnika lijeve strane prošlosti subletters. Svi koji su ogromne poboljšanja nad nestrukturiranim oglasi na Craiglist (i možete platiti kreditnom karticom, što je lijep plus).

Kako bi kickstart novu dijelu stranice, Airbnb je primamljiva korisnicima $ 200/month popusta - ali ćete morati djelovati brzo, jer završava u tjedan dana.

Mi ćemo vam pomoći čak i platiti najam, koristite kod "SUBLETS", a mi ćemo platiti 200 dolara za stanarinu svaki mjesec do 6 mjeseci. Ponuda je dobra do 8. rujna na boravak duži od 28 dana, tako da se tamo i postati lokalni mjestu ste oduvijek sanjali.



Tvrtka:
AIRBNB
Web stranica:
http://airbnb.com
Pokretanje Datum:
2008/11/08
Financiranje:
$ 120m

Nema komentara:

Objavi komentar