petak, 2. rujna 2011.

Pico Dolly: deminutiv Dolly sustav za Manja kamere

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/icQpgGh3wnw/:
PicoPico-11-of-19

Svatko je redatelj ovih dana, što uz široku dostupnost prilično visoke kvalitete HD video i alate za uređivanje i distribuirati. No, kamera nije jedina stvar koju trebate napraviti filmove. Bez stativ i neke vrste pokreta sustava kontrole, vi ste ograničeni na klimavim držanja za ruke i stoji stvar se na stolovima i stolicama. Beba stativ i sjeckan-zajedno stabilizator lako dovoljno, ali što je Dolly?

Pico Dolly adrese tu potrebu s jednostavnim, pristupačnim i stvarno prilično cool malo platformi. CheesyCam, kreatori su zabrinuti da postojeći Dolly opcije su ili preveliki, previše skupo ili previše slabo izgrađen. Dakle, što ste napravili ovaj s ozbiljnim ležajevi, svi-metalna konstrukcija, i prostor za tri vijak-nosač ruke - sve dok uzimanje što manje prostora što je više moguće. Kotači se može podesiti tako da kamera opisuje mali krug, ili ravnanje out kako bi ravna crta. Pogledajte video da vidite kako se to radi:

Nije teška dovoljno na ljuljački DSLR preko ruba predaleko, ali možete protuteža to s težinom ili pribor tako da ne flip preko, kao što možete vidjeti ovdje:

Najbolji dio? Ovaj mali stavka samo da će vam postaviti natrag $ 65 ako ste ga unaprijed naručiti (oni dostave u dva tjedna). To je kikiriki za bilo tko zainteresiran za spicing svoje amaterske kinematografije. Repositionable ruke se prodaju odvojeno za $ 25 svaki, ili možete opremiti svoj vlastiti rješenje.

Da, na neki način to je samo malo od metala s nekim klizati kotača na to - put stativ je samo tri metalnim šipkama zaglavi zajedno na vrhu. Ja stvarno mogao vidjeti sebe koristeći jedan od njih.

[Putem PetaPixel ]



<

Nema komentara:

Objavi komentar