petak, 2. rujna 2011.

CloudFlare pod nazivom "tech pionira" nakon zaštitu LulzSec web stranica

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dBbf2UPEw-o/cloudflare-named-tech-pioneer-after-protecting-lulzsec-website.ars:

Tko je znao da je držanje LulzSec web operativne bi dovesti do tehnologije nagradu? Svjetskog gospodarskog foruma (WEF), koji se stavlja na godišnjoj Davosu u Švicarskoj confab svjetske poslovne elite, upravo je objavio svoj ​​popis " Technology Pioneers 2012 "(PDF)-i to pod nazivom CloudFlare jedan od svjetskih 25 inovatori vrijedno gledanja , dijelom zbog LulzSec hakeri koriste tvrtke usluge.

LulzSec je svakako na umu WEF osoblja, te je stoga vjerojatno na umu poduzeća širom svijeta. Sjeckanje grupa se pojavljuje u prvom stavku nove tehnologije Pioniri izvješće za infiltraciju Sony poslužitelja i kasnije takedown za PlayStation Network . "LulzSec, grupa procjenjuje na šest mladenački hakera, puknut u Sony servera i ukrao lozinke i povjerljive informacije koje se odnose milijuna kupaca", navodi se u izvješću. "Clean-up i troškove osiguranja iz debakl procijenjeni su na više od US $ 170 milijuna kuna." (WEF također helpfully objašnjava kako grupa ime je izvedeno od "Laughing out glasno u sigurnosti.")

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar