petak, 2. rujna 2011.

LG Optimus Sol kazaljka-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/lg-optimus-sol-hands-on/:
Nokia 500 nije bio samo svježe slušalicu da popped up na Vodafone štand ovdje na sajmu IFA, jutros. Također smo uspjeli ušuljati u neko vrijeme s Optimus Sol . Uređaj je prilično točno za što je tvrtka čini se kadriranje kao relativno low-end telefona. U njegovom središtu je svijetao, sjajan 3,8-inčni AMOLED zaslon Super.

Sol pokreće Android 2,3 s jednim jezgrom 1GHz procesor - što tvrtka ističe trebalo biti u redu za one koji ne rade teške uvjete rada na stvar. To je sigurno rješava ono što smo mogli baciti na to vrijeme naše ruke, na vrijeme. Slušalica je tanka i razumno svjetlo, u odnosu na Optimus 2x , koji osim velikog četiri-inčni zaslon, izgleda prilično slično. To bi trebao biti dolaze uskoro - nešto kasnije ovog mjeseca, najvjerojatnije, za Vodafone korisnike ovdje u Njemačkoj. Prema LG predstavnika, da bi trebao raditi oko 300 € off-ugovora.

Varalica pod:

LG Optimus Sol ruke na prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 07:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar