petak, 2. rujna 2011.

AT & T spremni na ustupke za spremanje T-Mobile spajanja, izvori kažu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/atandt-willing-to-make-concessions-to-save-t-mobile-merger-source/:
Sada kada je američka vlada je preselio blokirati svoje spajanja s T-Mobile, AT & T se sprema za duge i potencijalno skupi pravnu bitku s Department of Justice. Prema pisanju Reutersa, međutim, usluga također radi na mjestu ponude, u nadi da će zaobići sudnice zajedno. Izvori bliski stvar reći AT & T će uskoro predstaviti svoj prijedlog za antitrust regulatori, koji su zabrinuti da će tvrtke kupiti T-Mobile može ometati tržišnog natjecanja. Pojedinosti o prijedlogu ostaju nejasne, iako će vjerojatno uključivati ​​obećava da će T-Mobile low-cost podataka i zovete planove, uz obećanja prodati neke od svojih vlastitih sredstava. No, neki kažu upućeni prijevoznik može prodati do 25 posto T-Mobilea poslovanje kako bi se stavili regulatora umove na jednostavnost. AT & T još uvijek komentirati izvješće, iako jedan od Reuters "izvora tvrdi da je njegov pravnici su" prilično utvrđeno je da oni mogu pronaći rješenje, a oni su prilično sigurni. "

AT & T spremni na ustupke za spremanje T-Mobile spajanja, izvori kažu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 02:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar