petak, 2. rujna 2011.

Vonage pokreće Android aplikacija za besplatno međunarodne zovete, još uvijek nije uslugu Brodo Asogi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:
Samo u vrijeme tete Lulu rođendan u Gstaadu , Vonage pokrenula proširenja aplikacija za besplatno dugo udaljenost poziva iz android telefon. Uz brzi download, nostalgičan rođaci mogu iskoristiti svoje postojeće Vonage VoIP usluga iz Googlea pogon telefonski nazvati globalno bez regala se užasno skup dodatnih mobilnih troškove. Uhvatiti? To zahtijeva poziv VoIP međunarodni plan prije nego što možete početi biranja prijatelja širom svijeta. Također, cijena je podložna svoje postojeće zovete plan i to ne podržava poruka kao i neke druge slične aplikacije, uključujući i Fring i Viber . Za postojeće korisnike Vonage, to je sigurno slatko dodano značajku, ostavljajući vas nije izgovor, ali na poziv teta Lulu.

[Hvala, Val]

Vonage pokreće Android aplikacija za besplatno međunarodne zovete, još uvijek nije uslugu Brodo Asogi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 09:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar