petak, 2. rujna 2011.

Bell pripremajući svoju LTE mreže, Samsung Galaxy S II LTE i Tab 8,9 biti ponuđena na pokretanje?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/bell-prepping-its-lte-network-samsung-galaxy-s-ii-lte-and-tab-8/:
Mi smo znali da je Bell namjeru učiniti skok LTE za gotovo tri godine , ali je kanadski prijevoznik je zadržao nevjerojatno tihi o tome kada i kako je bio idući u skok. Ako smo vjerovati neimenovani izvor, da je šutnja možda uskoro dolazi na kraju: navodno tvrtka će biti lansiranje svoje 4G mreža "uskoro", a glasine da su telefon i tablet prepped za pokretanje odmah. Sumnja uređaja? Nitko osim Samsung Galaxy S II LTE i Galaxy tab 8,9. Ako se to dogodi negdje u jesen, takav potez bi staviti zvono u trčanje da postane drugi prijevoznik u Kanadi da usvoje sljedeći-gen standard - Telus i Sasktel Očekuje se da će nadogradnja iduće godine - što daje zagovornika izbora neke predivnih stvari gledati prema naprijed u narednih dvanaest mjeseci.

[Hvala, Doug]

Bell pripremajući svoju LTE mreže, Samsung Galaxy S II LTE i Tab 8,9 biti ponuđena na pokretanje? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 22:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TekTok | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar