petak, 2. rujna 2011.

Samsung za prodaju ograničene serije, kristalno optočen serije 9 prijenosna računala

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-to-sell-limited-edition-crystal-studded-series-9-laptop/:
Pa, vrlo čestit Božić rano za vas previše, Samsung. Na kraju rep tvrtke PC-usmjeren konferenciji za novinare ovdje na IFA - događaj prvenstveno posvećena serije 7 Chronos prijenosno računalo i Windows 7 škriljevca - njegova menadžera je najavio, a nepredvidivih ažuriranje serije 9 . Ne, mi ne govorimo beefier SSD-ovi ili skinnier siluetu. Pripremite se, prijatelji, jer je ovaj praznik godišnje doba naših omiljenih prstohvat tanki PC je uzimajući odjevena u kristalima. Ručni primijeniti kristala, dečki. Tvrtka će na prodaju ograničeni broj tih stvari u "Moonlight Blue", studen mornarice, a "Luxury Rose Gold", šampanjac boja, s pažljivo poškropi bling na naslovnici. To je boja proteže preko šasije, na dlan i između tipki, ali blessedly, vila prašine ne bi nakit od lave u unutrašnjosti. Nema riječi na cijene, iako ne očekujemo Paris Hilton Samsung ciljnih kupaca će se skrb.

Samsung za prodaju ograničene serije, kristalno optočen serije 9 prijenosna računala prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 18:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar