srijeda, 5. siječnja 2011.

Windows 7 Telefon 'NoDo' update udaranje telefone u početkom veljače, "Mango" dolazi kasnije s IE9?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/windows-phone-7-nodo-update-hitting-phones-in-early-february/:
Riječ na ulici iz Microsoft naučnik Paul Thurrott je da je Windows 7 Telefon je prvi update može ići zlato već ovaj tjedan - u vrijeme za Ballmer je CES keynote, u stvari, što znači da može dati ga spomenuti i / ili provesti nekoliko minuta ga prikazuje off. To je rekao da se pod kodnim imenom "NoDo", skraćeno za "Nema Donuts" - prilično opskuran (i ak) se odnosi na činjenicu da je Redmond ne želi objaviti inkrementalni, manje nadogradnje kao što su Google učinili s android 1,6 Donut . Nismo sigurni zašto bih gnjaviti uzimanje udariti na Android izgraditi što se dogodilo ... oh, četiri verzije prije, no Microsoft radi na tajanstvene načine. U svakom slučaju, to očito ću dodati copy / paste, CDMA mjesto podrške (što može biti samo stvar drži do Verizon i Sprint od pokretanja u ovom trenutku), podrška za dodatne Qualcomm čipseta, i razne ispravke grešaka.

Premještanje na, Thurrott kaže kako glasine Mango ažuriranje nije sljedeći update nakon NoDo, ali to je pravi - i to je velika. To će dodati Internet Explorer 9 sa HTML 5 i Silverlight podršku, ali prije svega, njegov broj linija se naziva interno kao "zabava ogranak", tako da bi moglo biti nekih drugih magija u trgovini. Trenutna brojeve verzija za Mango su u rasponu 7,2, ali gradi se u rasponu 7.500, što upućuje na Windows Phone 7,5 brandiranje je mogućnost. Uzbudljivo 2011 za Microsoft na mobilnim strani? Izgleda kao,

Windows 7 Telefon 'NoDo' update udaranje telefone u početkom veljače, "Mango" dolazi kasnije s IE9? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 19:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Phone tajne | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar