srijeda, 5. siječnja 2011.

OnStar partneri s Verizon donijeti 4G LTE na svoj stražnji pogled (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/onstar-partners-with-verizon-to-bring-lte-4g-to-your-rear-view/:
Mi smo sretni da se okupana u toplom, osvježavajuće 4G valovi dok izvještavanje uživo iz Vegasu, Sprint i Clearwire brigu o tome. Verizon je uhvatiti se u velikom način sa svojim LTE širenje, a sada OnStar je na brodu - pojmovno, ionako . Tvrtka je opremljena Buick Lacrosse sa 4G LTE modem radi eksperimentiranja s onim što se može učiniti u auto s takvim propusnost. To ne bi bio naš izbor automobila za takve primjene, Buick ne baš vrištanje "vruće nova stvar" u ovom trenutku, ali naravno to nije stvarno o automobilu, to je oko propusnost.

Što će oni učiniti s njom? High-def streaming u oba smjera, za jednu stvar, uključujući i mogućnost gledanja kamere sigurnosti doma iz automobila ili, alternativno, da pogled na kamere u automobilu kada je parkiran u noć, u uličici, negdje si s drugi misli o tome. OnStar želi real-time streaming prometa kamere, pa čak i Skype video chat, koja zvuči kao overkill za nas, ali ne da nas kiša na svoj ludi mobilni video chat parada.

U ovom trenutku nismo sigurni koliko ove stvari će naći svoj put u pravilan automobil budućnosti (Buick ili neki drugi), ali možete dobiti malo okus u video teaser nastavku.

Nastaviti čitanje OnStar partnere s Verizon donijeti 4G LTE na svoj stražnji pogled (video)

OnStar partneri s Verizon donijeti 4G LTE na svoj stražnji pogled (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 00:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar