srijeda, 5. siječnja 2011.

Touch revolucije rolling out Tru multitouch kapacitivni ekrani veličine između 15 i 32 inča

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/touch-revolution-rolling-out-tru-multitouch-capacitive-screens-s/:
Touch revolucija ne razmišlja kapacitivni ekrani su dovoljno velike. Nije dovoljno veliki uopće. Dakle, što je tvrtka radi o tome? Zašto, to je uvođenje linije projicirane kapacitivne prikazuje naizmjence u rasponu 15 -, 19 -, 21,5-inčni i 32-dijagonala. Najveći model je postavljen za proizvodnju kasnije ove godine, ali je manja braća i sestre su dostupni danas. Ciljno tržište za Touch revolucije su tvrtke koje se može integrirati ove paneli - koji također dolaze u "open frame" opcija u kojoj mogu OEM slap na svoje vanjske stylings - u svoje komercijalne ponude. Demos svih ovih modela, prepun inovativne uporabe multitouch na velika zaslon, će biti dostupan na CES-u ovog tjedna. Mi ćemo vam reći samo kako inovativno cijela stvar je kada smo dobili naše prste na hardveru Tru multitouch. Cijeli press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Touch revolucije rolling out Tru multitouch kapacitivni ekrani veličine između 15 i 32 inča

Touch revolucije rolling out Tru multitouch kapacitivni ekrani veličine između 15 i 32 inča prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 00:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar