srijeda, 5. siječnja 2011.

AMD najavljuje brz nove quad-core, šest-core Phenom II procesori

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/amd-announces-speedy-new-quad-core-six-core-phenom-ii-processor/:
AMD je već dobio službeni sa svojim Atom-izazovan Fusion procesora obećanje da cijeli niz pogodnosti za mobilne korisnike - naime 10 + sat baterija život i značajno poboljšane performanse GPU - ali se ne radi o chipmaker napustiti svoj desktop CPU iza ovdje na CES. Tvrtka je također upravo najavio svoj novi 3.6GHz Phenom II X4 975 Black Edition 2.9GHz i Phenom II procesore X6 1065T, bivši od kojih je najbrži AMD quad-core procesor do sada, dok drugi obećava da kombiniraju visoke performanse uz nisku 95W TDP (relativno govoreći), a AMD-ov vlastiti Turbo Core tehnologiju. Štoviše, za razliku od Fusion procesora, to su očito obje dostupna odmah, a oni 'već je zaradio nekoliko ranih gostiju. Hit do linkove ispod za provjeru nekoliko onih van, a glava na prošlosti pauze za službeni press release.

Nastaviti čitanje AMD najavljuje brz nove quad-core, šest-core Phenom II procesori

AMD najavljuje brz nove quad-core, šest-core Phenom II procesora prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 21:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar