srijeda, 5. siječnja 2011.

LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platforma, mreža Blu-ray playeri i HDTV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/lgs-ces-2011-hd-lineup-smarttv-platform-network-blu-ray-playe/:
Zahvaljujući nekoliko pomno planiranih gaćice više u Južnoj Koreji, jedva ništa o LG CES 2011 je sposoban da vas potpuno iznenaditi. Ali ako ste samo tako se dogodilo da odspojite preko praznika, mi ćemo razbiti sve to dolje kako bi se osiguralo vam ostati čvrsto u petlji.
  • Za početak, odijelo čini prilično darn ponosan na svoju novu platformu SmartTV. ukazivao na prošli mjesec, ovaj sustav omogućuje HDTV, Blu-ray playera i drugih izvora za pristup svim vrstama streaming medija, aplikacije, pa čak i pruža korisnicima način da se surfati webu. Četiri glavna dijela dane su - TV Live, premium sadržaja, TV Apps i Launch Bar - i za TV modela, vlasnici će kontrolirati stvari s valom ruke (čitaj: Magic Remote). SmartTV nastavlja tamo gdje NetCast stali, nude pristup na VUDU, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, Amazon video na zahtjev, NHL Gamecenter, NBA Live igre i MLB.tv. Ovo ovdje je funkcionalnost pečena u dosta odijelo je 2011 HDTV, ali bi trebala posjedovati stariji model ...
  • Zatim tu je sve-novi SmartTV Upgrader ! ST600 je minuskula set-top box koji ima za cilj transformirati u bilo koji TV SmartTV. Tako dugo kao skup ima HDMI ulaz, moći ćete pristupiti sadržaju gore spomenuto. Ali, naravno, to je na vama je da svoj izvor Magic Remote.
  • Ako je sve-novi TV si nakon toga, tvrtka je također otkrivajući svoju 2011 LED i LCD HDTV liniju. Nary jedan je drugačiji od onih koje smo čuli o prošlog tjedna , ali barem sada možete odmoriti lako znajući da LW9500 i LW7700 Nano Full HD 3D modela će doista vidjeti Amerike izdanje ovog mjeseca. Najbolja vijest ovdje je korištenje polarizacijske naočale - da nitko od glavobolje-inducing aktivni okidač nered. Ima 13 novih LED LCD modela u svemu, s devet od njih kupac s SmartTV platforme ugrađen. Nažalost, LG nije dishing out informacije o cijenama na ovim zločesti dečki samo još.
  • Nije toliko ljut na branje gore LCD? plazma još uvijek živi, znaš! LG je kotrljanje vanjska strana svoj 1080p Infinia PZ950 i PZ750 linije ovdje u HZZ, s obje dostupan u 50-inčni i 60-inčni klasi veličine. Obje linije dolaze opremljeni s SmartTV platforma, gesta se temelji Magic Motion daljinski andl kao slobodan Android / iPhone app ako radije koristite telefon kao daljinski. 50 - / 60-inčni PZ550 je saddling s NetCast 1,0, ali je - zajedno s PW350, PZ950 i PZ750 linije - možete nositi 3D slika. Nažalost, Samsung je također lutaju od pružanja cijene pojedinosti o tim.
  • Završavajući stvari, tvrtka je koja debitira svoje linije 2011 umreženih Blu-ray playeri i sustavi kućnih kina. BD690 podržava 3D BD reprodukcije i brodova s ugrađen 250GB HDD i SmartTV platformi. Većina LG linija također uključuje WiFi, DLNA podršku streaming i MusicID značajka ga Gracenote koja omogućuje korisnicima da igraju pjesmu iz filma na TV show by gnječenje jednu tipku na daljinskom upravljaču. BD670, BD650, BD640, BD630 i BD650 također vide svjetlo dana, a potonji se LG prvi prijenosni BD palube.
  • Konačno, LG ušuljao u slici (vidi gore) za 3D mobilne TV prototip. Mi smo bez detalja uopće ići dalje, ali možete budite uvjereni da ćemo biti bičevanje show katu u potrazi za upravo to.
Za više informacija o sve proizvode ovdje, glavu na prošlost pauze za cijelu javnost. Nemojte očekivati da će pronaći sve informacije o cijenama, ipak.

Nastaviti čitanje LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platforma, mreža Blu-ray playeri i HDTV

LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platforma, mreža Blu-ray playeri i HDTV prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 11:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar