srijeda, 5. siječnja 2011.

Sifteo najavljuje rani pristup za kocke detalje: $ 99, Q1, puno dodataka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/sifteo-announces-early-access-details-for-cubes-99-q1-lots-o/:

Znali smo dobro i dobro da Sifteo je lakata dolaze u godini 2011 AD, ali malo smo znali da ćemo biti viđenje ažurirati tako brzo, i ovdje na CES-u od svih mjesta. Navedena tvrtka je navodno krivotvorio naprijed uz promjenu imena, službeno je snimanje malo dečki vidite gore "Kocke". Oni koji žele kupiti u ranim su svakako u za gozba, kao rani pristup Program će donijeti diskontirana stopa, kao i mnogo dodatnih Goodies - više za manje je teško pobijediti, znate. U nekom trenutku u Q1 ove godine, 99 dolara će omogućiti željan rane usvojitelje dobiti trio 1,5-inčni blokovi, 1000 bodova za kupnju igre i aplikacije iz online trgovine, kupon da otkupi nakon što je proizvod lansiran na tržištima ozbiljno, 50 posto od ništa u Sifteo trgovini (do $ 200) i limitirano izdanje T-shirt. To će biti jedina prilika da uloviti postaviti prije njihove zemlje puštanje u jesen ove godine, a ako ste još uvijek pitate samo koliko zabavno možete imati, glava na prošlost pauze za puni puštanje. To je trubljenje, mi ya reći.

Nastaviti čitanje Sifteo najavljuje rani pristup za kocke detalje: $ 99, Q1, puno dodataka

Sifteo najavljuje rani pristup za kocke detalje: $ 99, Q1, puno statista prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sifteo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar